Ceremoniel Cacao Ceremoni

Selvkærlige cirkler til dig

Det er med dyb kærligehed, taknemlighed og respekt for at være i service og holde rum for mænd og kvinder med den ceremonielle Cacao. Mærker en forbindelse til det sydameri-kanske og Peru. Det er en feminin energi af forbindelse til moderjord med Pachamama Kakaoen. Den cermonielle cacao får os i forbindelse med os selv, vores inderste og åbner vores hjerte. Vi connecter med os selv og Pachamama i væren, og den feminine cyklus - naturen, selvom vi lever et moderne liv.

Cacao Ceremoni og cirkler

Cacao Ceremoni formidles forskelligt og i forhold til rum, tid og sted. Det er en selvkærlig stund med Pachamama Kakaoen - smagen af den ultimative rene chokolade smag. Det er en cirkel med lys og energitisk rummelig-hed for præcis, som du er. Cirklen er for alle - mænd og kvinder. Det er et kortere retreat, som kan føles, som om, at du har været væk længere end 3 timer. 


Et space for en transformerende Cacao Ceremoni, hvor vi åbner ceremonien med shamanske trommer, dufte af essentielle olier, Pachamama Kakaoen og musik til en afslappende indre rejse for dig.


Vi kalder det højeste lys, højeste bedste og guddommelig kærlighed ind til alles højeste bedste. Et kærligt lys vil lyse skygger op og omfavne dem, og slippe og transform-ere det, som du er klar til og ikke længere skal have med hos dig. Genfødsel og ny begyndelse, hvor vi åbner vores hjerter med ønsker og manifestation.


Ceremonien vil have dybe healende frekvenser fra energiarbejde, crystal skåle, sang og dufte af essentielle olier.

 

Hele ceremonien foregår med lukkede øjne, siddende eller liggende.


Den ceremonielle Cacao øger blodgennemstrømningen, som får os ned i hjertet og åbner derfra. Cacaoen hjælper os med at slippe, og gøre plads til nye nærende valg. Udover indeholder denne cacao en hav af vitaminer, mineraler, antioxidanter, og andet godt. Den virker opløftende og groundende på samme tid. Balancering og vitalisering af cellerne. Cirklerne holdes i mindre hold, og pladserne bliver hurtigt booket. 


Mærker du et kald til en cirkel, og tilmelde dig eller at holde din egen cirkel med nogen du kender, hvor du bor, er du hjertelig velkommen til at kontakte os.

Kærligst


Henriette
Spaceholdere i Cacao Ceremoni

Villegaia

VilleGaia.  cvr. 40625275  

Henriette Sommer

E-mail Info@villegaia.dk