Hvem er jeg:

Jeg er Henriette Sommer, og ejer af VilleGaia. Jeg bor i Dragør med min mand, og vores tre børn;

Mynte, Birk og Jasmin. Navnet VilleGaia kom til mig i 2020 - at Ville Gaia (moderjord). VilleGaia er i sin energi favnet af naturens healende urkraft og dyb groundende jordforbindelse.


Hvad gør jeg:

Mit fokus er, at leve med og fra hjertet af, hvor min passion er. Her er jeg i kontant ekspansion, og vækst. Det vil jeg også med glæde vise og lede dig på vej hen til.  


Hvad er min rejse:

dôTERRA-rejsen viser mig ind til det essentielle. Livet er med kontraster, hvor det essentielle er jordforbindelse og hjertet, som viser vejen. Feel to heel, jeg mærker nu, og mine livsområder (privat og forretningsmæssigt) er succes og vækst. Alt dette har været min egen vej fra angst, følelse af utilstrækkelig og magteløshed til mig selv og min familie, til et liv, hvor jeg bevidst tager ansvar for mine sande ønsker. Det er en skøn transformerende vej i mit nye liv med mening og glæde. Jeg vågner op om morgenen med kærlighed, glæde og tillid.


Min vision og mission er at fylde dit liv op med glæde&kærligheden, sundhed, wellness og personlig udvikling hos dig, som er et match.


Jeg er sensitiv, og mærker andres energi. Der findes en olie til at beskytte, så man ikke tager energier på sig, det var været en lettelse for mig og skabt ro, at jeg på let måde kan komme i homøstase - i indre balance. Jeg er meget sensitiv med dufte, og reagerer på unaturlige og kemiske dufte. Jeg bliver i mit sind og mine følelser påvirket positivt med naturens dufte. Det at skralle en appelsin giver mig en opløftet energi og en følelse af rum og plads, og oliernes duft virker så enkelt på samme måde effektivt på vores følelser. 


Vejen med olierne, som også er et skønt team med hjælpere, er transformation på alle planer. Min essens og passion blev åbnet op. Rejsen med olierne er livsforandrende for mig og min familie. Den fortsætter med mening og glæde.


Min baggrund:


Har altid Healet

Reiki Healer

Reiki Master Teacher

AromaTouch behandler (massage med essentielle olier)

Essential Oils Specialist 

Wellness advocate i dôTERRA

Kinesologisk testning af hvilken olie, du har brug for.

Soul Body Fusion

Underviser i dans - essensen er glæde (20 år)

Underviser i børneyoga

Doula - Partner-, Kvinde-, graviditets- og fødselshjælper (2 år)


Kærligst Henriette


            Henriette Sommer                cvr 40625275           E-mail info@villegaia.dk