Hvem er jeg:

Jeg er Henriette Sommer, og ejer af VilleGaia. Jeg bor i Dragør med min mand, og vores tre børn;

Mynte, Birk og Jasmin. Navnet VilleGaia kom til mig i 2020 - at Ville Gaia (moderjord). VilleGaia er i sin energi omfavnet af naturens healende urkraft og dyb groundende jordforbindelse.


Hvad gør jeg:

Mit fokus er, at leve med og fra hjertet af, hvor min passion er. Her er jeg i kontant ekspansion, og vækst. Det vil jeg også med glæde vise og lede dig på vej hen til. Så meget healing på rejsen, og ind til hjertet.


Hvad er min rejse:

dôTERRA-rejsen viser mig ind til det essentielle. Livet er med kontraster, hvor det essentielle er jordforbindelse og hjertet, som viser vejen. Feel to heel, jeg mærker nu, og mine livsområder (privat og forretningsmæssigt) er succes og vækst. Alt dette har været min egen vej fra angst, følelse af utilstrækkelig og magteløshed til mig selv og min familie, til et liv, hvor jeg bevidst tager en ny vej med ansvar for mine sande ønsker. Det er en kærlig transformerende vej i mit nye liv med mening, healing og glæde. Jeg vågner op om morgenen med kærlighed, klarhed og åbenhed.


Min vision og mission er via fælleskab og cirkler for mænd og kvinder - åbne hjerter, fastholde jordforbindelsen til moderjord/gaia/Pachamama, og at åbne op for at modtage, overøse dig med og fylde dit liv op med kærlighed, wellness og personlig udvikling.


Som sensitiv med klarføling - mærker jeg energien omkring mig. Olierne er med til at grounde, beskytte, løfte, væren fra hjertet og åbne op for at modtage kærlighed.


Kemiske, urene og også økologiske dufte reagerer jeg på, og kan jeg ikke tåle. dôTERRs olier optager jeg så fint. Jeg kan også bruge olierne rene direkte på min hud fx. lavendel, som er en af mine ynglingsolier.  Jeg bliver i mit sind og mine følelser påvirket positivt med naturens dufte. Det at skralle en appelsin giver mig en opløftet energi og en følelse af rum og plads, og oliernes duft virker så enkelt på samme måde effektivt på vores følelser, krop og ånd. 


Vejen med olierne, som er et kærligt fællesskab med ligesindede, er en åbning og transformation på alle planer, og kun det vi er klar til. Så alt er, som det skal være. Universet viser vejen. Min essens og passion er blevet åbnet endnu mere op. Rejsen med olierne er livsforandrende for mig og min familie. Den fortsætter med mening om det ansvar jeg har taget i at gå vejen.


Lidt om min baggrund:


Spaceholder for cirkler:

Cermoniel Cacao Ceremoni - voksne, mænd og kvinder, børn

Natur cirkler: bål, havbade, sauagus

Wellness cirkler: Fodbade, duft af skønne olier & oliebade


Essential Oils Specialist 

Forhandler/Wellness advocate i dôTERRA

AromaTouch behandler dôTERRA (massage med essentielle olier)

Kinesologi - hvilken olie, du har brug for.


Født healer og med klarføling

Reiki Healer

Reiki Master Teacher

Englehealer, Engleskolen 

Soul Body Fusion


Underviser i dans, Ecstatic Dance - essensen er glæde (22 år) - for børn, voksne og unge

Underviser i børneyoga

Doula - Partner-, Kvinde-, graviditets- og fødselshjælper (3 år)


Kærligst Henriette

Villegaia

VilleGaia.  cvr. 40625275  

Henriette Sommer

E-mail Info@villegaia.dk